Fotoverslagen / Foto's uit de oude doos.
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7


Kinderen fam. Quodbach, Fon Qoudbach op voorgrond en dan Hub, Jan, Jo en Twan.


Rijksweg 1967 met Co-op in huis Dubois. Toenmalige eigenaars waren Sjaak en Mieke Debeije.


Al Maassen, Ed Schoonbrood en Fon Quodbach in 1965 bij het Klooster


Jan Zinken en Jo Hendriks rusten uit tijdens werkzaamheden op de LTS in 1981.


Tafelvoetballen in cafe Hendriks in 1970. Met van links naar rechts: Joop Schoonbrood, Hub Schoonbrood, Thea Schoonbrood, Hub Bindels en Harie L''Homme.


kampioen 1960/61


Huis van de fam. Meijs in de Vossenstraat in 1954. Op de plek staat tegenwoordig het huis van de fam. Mertens. Het huis had in totaal 4 kamers en was eigendom van mevr. Debeije die het dus verhuurde aan de fam. Meijs die nu in de Dionisiusweg woont sinds 1958.


Dionisiusweg in 1956 met tussen de 2 schuren het huis van de fam. Meijs. de straat was toen nog St. Dionysiusweg genaamd. Op de achtergrond de woningen van o.a. de fam. Boumans, Eijgelshoven en Haagen.


Dorpsgezicht rond 1943. Toen was er nog geen Ireneweg, Franciscanessenweg, Hofkensweg, Kersenweide, Westhoek, Hontenerweg, Kolmonderstraat (in zijn huidige bebouwde staat), de Hofstraat is alleen maar een grindweg. Op de achterkant staat nog als afzenderadres vermeld Rijksweg 429 Jefke en Pierre Mohnen.


Dorpsgezicht van Nijswiller 1953. Goed tezien is hoe de foto's vroeger werden geretoucheerd met potlood om de lijnen zuiver te krijgen. Het witte huis links van de fam. Bröcheler is er niet meer.


Zomer 1963 Kolmonderstraat gezien vanaf de Hofstraat. Op de voorgrond het weiland van de fam. Erkens waar nu het Sophianum staat. Voor de boerderij van de Fam. Ploumen staat een muurtje waartegen kweekkassen van de zusters hebben gestaan met groenten.


Oude foto kerk Nijswiller


Sjef Eijgelshoven in zijn jonge jaren


Winnaar van de Col van Nijswiller in 1989, Robert de Poel


Graancirkel in augustus 1996 te zien tussen de Platte Bosch en Paterbosch in het veld langs de N 281


Jubileum PDV Union 60 jarig bestaan
Pagina: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7